Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


 
Α΄ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490

 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 Οι κίνδυνοι για την ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο και τον κόσμο είναι πιο μεγάλοι από κάθε άλλη φορά. Οι εμπρηστές του πολέμου απειλούν να βάλουν φωτιά σε όλη την γειτονική περιοχή μας και οι φλόγες να έρθουν μέχρι το Αιγαίο και τα Βαλκάνια! Οι αντιθέσεις μεταξύ των Αστικών Τάξεων  Ελλάδας και Τουρκίας για το ποια θα παίξει τον κυρίαρχο ρόλο στην περιοχή, κάνει όλο και πιο ορατή την πιθανότητα "ατυχήματος " και το ξέσπασμα σύρραξης μεταξύ των δυο χωρών
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,παρά τις υποκριτικές δηλώσεις της ενάντια στις πολεμικές επεμβάσεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, δίνει γη και ύδωρ στη Νατοϊκή πολεμική μηχανή και η βάση της Σούδας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στους βομβαρδισμούς.
Μπροστά σε αυτά που απειλητικά στέκουν μπροστά μας το καθήκον κάθε φιλειρηνικού ανθρώπου είναι να υψώσει την φωνή του. Να απαιτήσει να σταματήσουν πριν είναι αργά τα σενάρια του πολέμου. Να πάρει ενεργά μέρος σε ένα πλατύ αντιπολεμικό και αντί-ιμπεριαλιστικό κίνημα υπεράσπισης της ειρήνης και καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου. Να διαδηλώσει ενάντια σε παλιές και νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Συρία.
Η Α'ΕΛΜΕ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί κάθε συλλογικότητα ,σωματείο ,δημοκράτη αγωνιστή
στην αντιπολεμική συγκέντρωση που θα γίνει το Σάββατο  2-6-2018 στην Πλατεία Ηρώων στις 18:30.
Καμία διευκόλυνση στις πολεμικές μηχανές του ΝΑΤΟ – καμία συμμετοχή – εμπλοκή της χώρας
·         Να κλείσουν οι βάσεις –ορμητήρια πολέμου. Εξω το ΝΑΤΟ.
·         Να ενώσουμε την φωνή μας μαζί με αυτές των άλλων λαών της περιοχής που ζητάνε να σταματήσει η αιματοχυσία και η ιμπεριαλιστική επέμβαση.
·         Να συμβάλουμε στη συγκρότηση μαζικού αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος – να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη ζωή κόντρα στους άδικους αντιδραστικούς πολέμους.

                  ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α'ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ