Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!

 

                            

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                  

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http: //aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα 2/10/2023

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ!

Ενόψει των συνεδριάσεων των Συλλόγων Διδασκόντων για την αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας, το ΔΣ ενημερώνει για τις θέσεις της ΕΛΜΕ σχετικά με α) την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας, β)τους μέντορες και συντονιστές και γ) την ατομική αξιολόγηση.

Όσον αφορά την ατομική αξιολόγηση, ισχύει η απεργία – αποχή της ΟΛΜΕ που καλύπτει όλους τους συναδέλφους. Επισημαίνουμε ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους, η διαδικασία αυτή μπλοκαρίστηκε αποτελεσματικά από την ΕΛΜΕ, παρόλο που ο αριθμός των νεοδιόριστων που είχε προγραμματιστεί να περάσει από αξιολόγηση ήταν πολύ μεγάλος (πάνω από 140 εκπαιδευτικοί).

Παράλληλα, η ΕΛΜΕ έχει προκηρύξει απεργία – αποχή από μέντορες – συντονιστές και αυτοαξιολόγηση σχολικής μονάδας, καταθέτοντας τα αντίστοιχα νομικά έγγραφα προς το ΥΠΑΙΘΑ και τη ΔΔΕ, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους, και η διαδικασία αυτή παραμένει σε ισχύ. Η απεργία αποχή είναι νόμιμη συνδικαλιστική δράση, δεν επισύρει μισθολογικές περικοπές, και αποτρέπει την κατηγοριοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών, προστατεύοντας της εργασιακή μας αξιοπρέπεια και το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου.

Παραπέμπουμε στις αποφάσεις της ΕΛΜΕ που εξηγούν αναλυτικά τα παραπάνω:

 

·        ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

http://aelmedytikattik.blogspot.com/2022/11/blog-post_87.html

Όσοι συνάδελφοι έχουν καταθέσει από πέρσι τη δήλωση απεργίας – αποχής και παραμένουν στην ίδια σχολική μονάδα, επιβεβαιώνουν στο Διευθυντή / Διευθύντρια της σχολικής μονάδας, ότι παραμένει σε ισχύ. Όσοι συνάδελφοι είναι για πρώτη φορά στην περιοχή και στο σχολείο που εργάζονται, καταθέτουν τη δήλωση που θα αποστείλουμε στα σχολεία.

 

·        Οδηγίες για υλοποίηση απεργίας αποχής

http://aelmedytikattik.blogspot.com/2022/11/blog-post_49.html

 

·        ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ

http://aelmedytikattik.blogspot.com/2022/11/blog-post_71.html

·       Για μέντορες, συντονιστές και άλλες … υποτιθέμενες καινοτομίες του ΥΠΑΙΘ

http://aelmedytikattik.blogspot.com/2022/11/blog-post_68.html

·        Ατομική αξιολόγηση

 

http://aelmedytikattik.blogspot.com/2023/02/blog-post.html

                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωαννίδης Τάσος

 

 

 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΜΕ

Ο Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Λουκόπουλος Κώστας