Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Αποτροπή απόπειρας έναρξης ατομικής αξιολόγησης

 




Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http://aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα  6/2/2023

 

ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

 

Μετά από την παρέμβαση της ΕΛΜΕ, σήμερα το πρωί, καθώς και τις παρεμβάσεις της ΕΛΜΕ τις προηγούμενες μέρες, ο συντονιστής κ. Πονηρός τελικά αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου και να μην προβεί ούτε σε παρακολούθηση μαθήματος συναδέλφου, ούτε σε συνδιδασκαλία, ούτε να κάνει ο ίδιος τη διδασκαλία στους μαθητές, με βάση την τελευταία αναδίπλωσή του.

Συνάδελφοι, όλοι μαζί μπορούμε να εμποδίσουμε την έλευση των "επιθεωρητών" στην τάξη μας και την προσπάθεια του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης να μας κατηγοριοποιήσουν, να μας ενοχοποιήσουν για τα προβλήματα της δικής τους αντιεκπαιδευτικής πολιτικής. Σε κάθε κρούσμα, σε κάθε απόπειρα συντονιστή ή συμβούλου να μπει στην τάξη, να προχωρήσει στην ατομική αξιολόγηση, απαντάμε ενωμένοι: Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ειδοποιούμε το σωματείο, οργανώνουμε την αντίδρασή μας, κηρύσσουμε στάση εργασίας, δηλώνουμε απεργία - αποχή.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ την Πέμπτη 9-2-23 στο 2ο ΓΕΛ Ελευσίνας (Πυρουνάκειο) στις 12:30 (θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής από το ΔΣ), για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα του αγώνα μας. Να είμαστε όλοι εκεί!

 

                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.


Ιωαννίδης Τάσος

 

  



Ο Γραμματέας του Δ.Σ. 


Λουκόπουλος Κώστας