Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ερωτηματολόγιο ιδιωτικής εταιρείας

 

                            

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                  

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http: //aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα 7/7/2023

 

 

Το ΥΠΑΙΘ καλεί σε συμπλήρωση ερωτηματολογίων ιδιωτικής εταιρείας, εν μέσω καλοκαιριού και αφού έχει απολύσει τους/τις αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς!

Με την εγκύκλιο 58552 - 27-06-2023 το ΥΠΑΙΘ καλεί τους εκπαιδευτικούς, εν μέσω θερινών διακοπών, να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια αξιολόγησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ που αφορούν τις σχολικές μονάδες, υποβοηθώντας το έργο της ιδιωτικής εταιρείας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΣΗΣ – Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Οργάνωσης Πληροφορικής Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης», η οποία έχει αναλάβει τη διενέργεια αξιολόγησης των δράσεων των Επενδυτικών Προτεραιοτήτων: α) Νέο Σχολείο (ΕΠ 10.1), β) Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης (ΕΠ 10.3), γ) Προγράμματα Μαθητείας (ΕΠ 10.4) για λογαριασμό του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ξεκαθαρίζουμε στους/στις συναδέλφους ότι αυτό το ερωτηματολόγιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό και δεν προκύπτει από πουθενά η ανάγκη συμπλήρωσής του.

Παρ' όλα αυτά, το θράσος του ΥΠΑΙΘ δεν έχει όριο, καθώς επιδιώκει να απασχολήσει εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής άδειας και μάλιστα στέλνει οδηγίες σε εκπαιδευτικούς που έχει απολύσει! Οι αναπληρωτ(ρι)ες συνάδελφοι δεν έχουν απολύτως καμία υποχρέωση να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο του ΥΠΑΙΘ!

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε αυτή την ενέργεια του ΥΠΑΙΘ, με την οποία καταστρατηγούνται τα εργασιακά μας δικαιώματα (δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει), καθώς μας καλεί να εργαστούμε στη διάρκεια των διακοπών προκειμένου να παρουσιάσει έργο η ιδιωτική εταιρεία, στην οποία έχει ανατεθεί με χρήματα δικά μας η αξιολόγηση των εν λόγω προγραμμάτων.

Καλούμε το ΥΠΑΙΘ να αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο έγγραφο και την ΟΛΜΕ να βγάλει αντίστοιχη ανακοίνωση.

Καλούμε τους/τις συναδέλφους να αγνοήσουν πλήρως το συγκεκριμένο έγγραφο και να μην συμπληρώσουν κανενός είδους ερωτηματολόγιο.


                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωαννίδης Τάσος

 

 

 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΜΕ

Ο Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Λουκόπουλος Κώστας