Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Δεύτερο χτύπημα σε συναδέλφισσα

 Καλησπέρα συνάδελφοι, δυστυχώς μαζί με την Γεωργία έφυγε και η συνάδελφος Αγγελική Παπανδρέου (Άντζυ), ΠΕ02 που υπηρετούσε στο 1ο Γυμνάσιο Μεγάρων. Το τραγικό είναι ότι η Γεωργία και η Αγγελική ήταν φίλες... Μαζί λοιπόν θα ταξιδέψουν, όπως μαζί έκαναν παρέα, προς τις γειτονιές των αγγέλων.

Αποχαιρετούμε την Αγγελική που υπηρέτησε με ήθος τη δημόσια εκπαίδευση, αύριο 6-7 στις 11πμ από την Αγία Παρασκευή στα Μέγαρα. Καλό ταξίδι Άντζυ!

Απώλεια συναδέλφισσας

 

                            

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                  

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http: //aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα 5/7/2024

 

 

Απώλεια συναδέλφισσας

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια της αγαπητής συναδέλφου Γεωργίας Γιωτοπούλου, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο γραφείο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από όπου επίσης η προσφορά της ήταν σοβαρή και ουσιαστική.

Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσές της στο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου εδώ και 20 και παραπάνω χρόνια τη θυμούνται για την σημαντική της συνεισφορά, τη δημιουργικότητά της και την ακούραστη προσφορά στη Δημόσια Εκπαίδευση. Γεωργία θα σε θυμόμαστε, το ΔΣ σου εύχεται καλό ταξίδι στις γειτονιές της μνήμης που θα κατοικείς πάντα! Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Θα αποχαιρετίσουμε την Γεωργία αύριο Σάββατο 6-7 στις 10:30 πμ από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στην Ελευσίνα.

 

 

 

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Ιωαννίδης Τάσος

 

 

 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΜΕ

Η Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Γκούμα  Ιωάννα