Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΠΔΑ

 

                            

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                  

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http: //aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα 10/7/2024

 

 

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΠΔΑ

Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής καλεί μαζί με ΕΛΜΕ – ΣΕΠΕ σε παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη 11-7-24 στις 11πμ στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής (Ξενίας 24 Αθήνα). Ο νέος αναπληρωτής Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής Νικολόπουλος αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έστειλε έγγραφο σε όλους τους Διευθυντές και Διευθύντριες Εκπαίδευσης με το οποίο ζητά να εφαρμοστούν οι διατάξεις του Ν 4823 για όσους δεν έχουν αξιολογηθεί. Με απλά λόγια, να εφαρμοστούν ποινές σε όσους δηλώνουν απεργία – αποχή! Πρόκειται για έγγραφο τρομοκράτησης αλλά και παράτυπο καθώς η απεργία αποχή είναι νόμιμη συνδικαλιστική δράση!

Σχεδόν ταυτόχρονα ο ΓΓ του ΥΠΑΙΘΑ Κατσαρός απέστειλε πανομοιότυπο έγγραφο. Είναι προφανές ότι οι διοικητικοί παράγοντες δεν δρουν με δική τους πρωτοβουλία αλλά με «άνωθεν» εντολές.

Να σταματήσουν άμεσα όλες οι παράτυπες και τρομοκρατικές ενέργειες των υπευθύνων! Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση συνεχίζεται κανονικά, οι συνάδελφοι καλύπτονταν καθ΄ όλο το προηγούμενο διάστημα από τις σχετικές αποφάσεις της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ.

Καλούμε σε συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας για να αποκρούσουμε άμεσα αυτές τις επιθέσεις.

 

 

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Ιωαννίδης Τάσος

 

 

 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΜΕ

Η Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Γκούμα  Ιωάννα