Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Ελευσίνα) 27-3-2024

 

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Ελευσίνα) 27-3-2024

·       Η ΟΛΜΕ να επαναπροκηρύξει την απεργία αποχή στις 30-3 και να συνεχίσει με επαναπροκηρύξεις όσες φορές χρειαστεί.

·       Να προωθηθεί αντίστοιχο αίτημα στην ΑΔΕΔΥ. Να ασκηθεί έφεση από την ΑΔΕΔΥ.

·       Ανεξάρτητα από τις παραπάνω ενέργειες και εξαιτίας της επείγουσας ανάγκης να καλυφθούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι είτε κάνουν απεργία αποχή είτε πρόκειται να κληθούν σε αξιολόγηση τις επόμενες μέρες, προχωράμε και κηρύσσουμε απεργία – αποχή ως πρωτοβάθμιο σωματείο και φροντίζουμε να παρθούν όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα (εξώδικο, συλλογή υπογραφών και κατάθεση στα σχολεία).

·       Ψηφίζουμε οποιαδήποτε απεργιακή πρόταση πχ απεργία 17-4 (ΓΣΕΕ), 48ωρη 17+18 ή 16+17, 24ωρη την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

·        Πολύμορφος αγώνας με απογευματινά συλλαλητήρια, συνεντεύξεις τύπου της ΟΛΜΕ, έκδοση αφίσας, παραγωγή βίντεο κλπ

·       Συντονισμός με γονείς, με πρόταση να εκδοθούν αποφάσεις στήριξης των συλλόγων και των ενώσεών τους. Οργάνωση συγκέντρωσης στη ΔΔΕ με γονείς και μαθητές την Τετάρτη 10-4 το μεσημέρι.

·       Συμμετέχουμε στο συντονισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ που έχουν απεργία αποχή ώστε να αποκτήσει πανελλαδικό χαρακτήρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου