Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Για τις διώξεις του προεδρείου της Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

 

                            

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                  

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http: //aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα 26/5/2024

 

Κάτω τα χέρια  από το προεδρείο της Ε΄ΕΛΜΕ-Θ και το Β. Μορέλλα

που υπερασπίζονται τις ομόφωνες αποφάσεις της ΕΛΜΕ για τη διαγραφή του Χ. Βαϊτσίδη

 

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση  και την αλληλεγγύη μας στο προεδρείο της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (Χ. Ζαγανίδης, πρόεδρος, Σ. Φρατζέσκου, αντιπρόεδρος, Σ. Στεφανίδου, γραμματέας) και το συνάδελφο Β. Μορέλλα που οδηγούνται στις 29/5 σε μια ακόμη δίκη. Θα εκδικαστεί άλλη μια δικαστική προσφυγή κατά του προεδρείου της ΕΛΜΕ και του Β. Μορέλλα με καταφανώς ψεύτικα και αναπόδεικτα στοιχεία και πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας. Σκοπός τους να εμφανιστούν από θύτες ως θύματα της Γενικής Συνέλευσης που διέγραψε τον Χ.Β. από μέλος της Ε΄ ΕΛΜΕ και να ακυρώσουν την απόφαση διαγραφής του από τη μαζική Γενική Συνέλευση στις 4/5/2022.

Επισημαίνεται ότι ο μηνυτής Χ.Β. μαζί με άλλα μέλη της παράταξής του έχουν ήδη καταθέσει 8 προσφυγές κατά της ΕΛΜΕ (!!) και εμφανίζουν την διαγραφή του Χ.Β. ως παραταξιακή αντιπαράθεση. Αποκρύπτουν όμως ότι όλες οι αποφάσεις του ΔΣ (τεσσάρων παρατάξεων) για τον Χ.Β. και τις αντικαταστατικές του ενέργειες, είναι ΟΜΟΦΩΝΕΣ.  Αποσιωπούν ότι  και οι τρεις καταγγελίες των εργαζομένων του Δικτύου Άλφα (Δ.Α.)  είναι ΟΜΟΦΩΝΕΣ, έγιναν εγγράφως και με το όνομά τους, για την προσβλητική, αυταρχική, απειλητική, εργοδοτική, απρεπή συμπεριφορά του Χ.Β.

Αποκαλυπτικές είναι οι αποφάσεις των ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και Ημαθίας που, ενώ αρχικά προχώρησαν σε πειθαρχικές διαδικασίες διώξεων κατά του προεδρείου της Ε ΕΛΜΕ και του πρώην μέλους της ΕΛΜΕ, Β. Μορέλλα, μετά και τη μαζική αλληλεγγύη που εκφράστηκε, αποφάσισαν για τις ίδιες κατηγορίες, που τους προσάπτει ο Χ.Β. και δικάζονται την Τετάρτη 29/5/2024, ότι δεν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικής δίωξής τους, ανακοινώνοντας ότι βάζουν τις κατηγορίες αυτές στο αρχείο. Όσες δε προσφυγές έχουν δικαστεί, είναι απαλλακτικές για την ΕΛΜΕ ως τώρα, επιβεβαιώνοντας ότι όλες οι διαδικασίες διαγραφής ήταν σύμφωνες με το καταστατικό και έγιναν με τον προβλεπόμενο τρόπο.

Καμία δίωξη στα μέλη του προεδρείου του ΔΣ της Ε’ ΕΛΜΕ και του συναδέλφου Βασίλη Μορέλλα που υπερασπίστηκαν τις αποφάσεις και τις διαδικασίες της ΓΣ και του σωματείου τους. Ο κλάδος έκρινε ότι κανείς δεν μπορεί να έχει καμία ασυλία για τις πράξεις του και με τη διαγραφή του ΧΒ πήρε απόφαση ότι οι εκπρόσωποί του θα κρίνονται για όλη τη δράση τους και για την ηθική στάση που οφείλουν να επιδεικνύουν. Η απόφαση της ΓΣ με την οποία έγινε η διαγραφή του ΧΒ είναι ισχυρή και καμία δικαστική προσφυγή και πειθαρχική δίωξη δεν πρόκειται να την αλλάξει!

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Ιωαννίδης Τάσος

 

 

 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΜΕ

Η Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Γκούμα  Ιωάννα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου