Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Κάλεσμα σε σύσκεψη ενάντια σε έξωση

 

                            

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                  

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http: //aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα 6/7/2024

 

 

Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής υιοθετεί την παρακάτω ανακοίνωση σωματείων και φορέων σχετικά με την υπεράσπιση του σπιτιού που κινδυνεύει μέσω πλειστηριασμού να αποδοθεί σε fund και να βρεθεί στο δρόμο η οικογένεια, μέλος της οποίας μάλιστα είναι πρωταθλήτρια ΑμΕΑ! Ακολουθεί η ανακοίνωση.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7 ΣΤΙΣ 19:30 ΚΑΤΩ                     ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ 25!

 

«Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσηκωθεί ένα κλίμακα αλληλεγγύης και ένα τοίχος προστασίας για το σπίτι στην οδό Παπαγιάννη 25 και το βιός της οικογένειας της Διονυσίας. Η συνεχής παρουσία των σωματείων και των φορέων της περιοχής, αλλά και της γειτονιάς έχουν δώσει το μήνυμα στα κοράκια ότι αυτό το σπίτι θα το υπερασπιστούμε μέχρι τελικής πτώσεως και δεν το αφήσουμε στα χέρια τους. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και επειδή όπως είναι γνωστό, στα κοράκια δεν αρέσει η ...πολυκοσμία, ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί επίσημα. Δεν θα τους αφήσουμε!

Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το σπίτι της Διονυσίας και της οικογένειάς της και δεν θα τους αφήσουμε να μείνουν στο δρόμο!

Καλούμε την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και όλα τα αρμόδια υπουργεία, έστω και τώρα με τραγική καθυστέρηση, να δώσουν λύση, έτσι ώστε το σπίτι της οδού Παπαγιάννη 25 να μείνει στην Διονυσία και την οικογένειά της. Δεν μπορούν να τους σώσουν ούτε οι διάφοροι καλοθελητές, που διαδίδουν ψέματα και ανακρίβειες για να αναχαιτίσουν τον αγώνα και το κύμα αλληλεγγύης! Θα μας βρουν απέναντί τους!

Το επόμενο διάστημα χρειάζεται να δυναμώσει η αλληλεγγύη μας και ακόμα περισσότερος κόσμος από την Ελευσίνα και από τις γύρω περιοχές να μπει τη μάχη υπεράσπισης της οικογένεια και του σπιτιού τους.

Καλούμε όλους τους κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής την Τετάρτη 10/7 στις 19:30 σε συγκέντρωση/συνέλευση γειτονιάς κάτω από το σπίτι της οδού Ιατρού Παπαγιάννη 25, έτσι ώστε να οργανώσουμε την πάλη μας και να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα κλιμάκωσης. Τώρα είναι η ώρα για την ενεργή συμμετοχή μας, έτσι ώστε να γίνουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα, που δεν θα επιτρέψουμε καμία λαϊκή οικογένεια να μείνει στον δρόμο.

Φτάνει ως εδώ! Δεν μπορούμε να ανεχτούμε στον 21ο αιώνα την εξαθλίωση για την κερδοφορία των λίγων, των τραπεζών και των funds!

Τους έχουμε σταματήσει μέχρι στιγμής και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι μόνο ο λαός έχει τη δύναμη να σταματήσει τη λαίλαπα. Κανένας δεν είναι μόνος του. Όλοι μαζί είμαστε δυνατοί. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!.

Έχουμε δώσει όρκο οτι το σπίτι στην οδό Παπαγιάννη 25 θα μείνει στη Διονυσία και την οικογένειά της και αυτό θα καταφέρουμε πάση θυσία!

Η νίκη της Διονυσίας θα είναι και δική μας!».

 

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Ιωαννίδης Τάσος

 

 

 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΜΕ

Η Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Γκούμα  Ιωάννα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου