Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Για τις αιτήσεις μετάθεσης

 


Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http: //aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα  14/1/2020

 

Για τις αιτήσεις μετάθεσης

Μετά από ερωτήματα που δεχθήκαμε σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων μετάθεσης, η οποία λήγει την Τρίτη 17-11-20, το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής επικοινώνησε με τον αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης με τον οποίο  συζήτησε το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις μη δηλωμένες προϋπηρεσίες.

Ως γνωστόν η ήδη υποστελεχωμένη Διεύθυνση αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ένα σημαντικό μέρος του δυναμικού της να βρίσκεται αναγκαστικά σε καραντίνα. Επομένως καθυστέρησε η ενημέρωση του συστήματος για τις προϋπηρεσίες με επίπτωση οι αιτήσεις των συναδέλφων να μη γίνονται δεκτές από το σύστημα.

Με βάση την ενημέρωση που έλαβε η ΕΛΜΕ, μας δηλώθηκε ότι αφενός καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να περαστούν οι προϋπηρεσίες εγκαίρως, αφετέρου έχει ζητηθεί από το Υπουργείο παράταση ώστε κανείς συνάδελφος να μη στερηθεί της δυνατότητας αίτησης. Τέλος, προτείνεται στους συναδέλφους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση μετάθεσης να στείλουν mail στη Διεύθυνση ώστε η καταχώρηση των προϋπηρεσιών τους να προταχθεί σε σχέση με συναδέλφους που δεν επιθυμούν να κάνουν αίτηση.

Τα mail της Διεύθυνσης στα οποία μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα είναι:

mail@dide-dytik.att.sch.gr και ekpaideutika@dide-dytik.att.sch.gr

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωαννίδης Τάσος

 

 

 


Η Γραμματέας του Δ.Σ.

Βασιλείου Γιούλη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου