Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Δελτίο τύπου ΔΣ Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής για αποφάσεις συνέλευσης 9-2-23

 



Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http://aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα  11/2/2023

 

Δελτίο τύπου ΔΣ Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 9-2-23

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9-2-2023 η έκτακτη γενική συνέλευση της Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής στο 2ο ΓΕΛ Ελευσίνας (Πυρουνάκειο) με μεγάλη συμμετοχή 120 συναδέλφων περίπου. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (κλειστά σχολεία Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, αποκλεισμός συναδέλφων σε Βίλια- Ερυθρές), η συμμετοχή ήταν αυξημένη όπως και στις προηγούμενες δυο συνελεύσεις και ακόμα μεγαλύτερη από αυτές.

Στη συνέλευση υπερψηφίστηκε η εισήγηση της ΟΛΜΕ με ευρεία πλειοψηφία. Επίσης κατατέθηκε πρόταση η οποία υπερψηφίστηκε για απεργία – αποχή του σωματείου από την ατομική αξιολόγηση, η οποία θα ενεργοποιηθεί όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, ώστε να εξασφαλιστεί συνδικαλιστική κάλυψη των μελών της ΕΛΜΕ από τις διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης.

Τέλος η συνέλευση υιοθέτησε ψήφισμα για το κτηριακό πρόβλημα του 2ου ΓΕΛ Ελευσίνας, σύμφωνα με το οποίο η ΕΛΜΕ θα οργανώσει το επόμενο διάστημα σύσκεψη με γονείς και μαζικούς φορείς της περιοχής, ώστε να στηριχτούν τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Επίσης θα ανακοινωθούν πρωτοβουλίες για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από συναδέλφους, για τους πληγέντες από το σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

 

                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωαννίδης Τάσος

 

 



Ο Γραμματέας του Δ.Σ. 


Λουκόπουλος Κώστας

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου