Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση καταγγελία για συνάδελφο αναπληρώτρια

 




Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http://aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα  15/2/2023

 

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΚΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ , ΣΕ «ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ» ΓΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

          Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

          Μετά την παραπομπή του Διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Πειραιά στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, επειδή πήρε μέρος στην Απεργία-Αποχή που κήρυξε η ΕΛΜΕ Πειραιά, ενάντια στο θεσμό των Μεντόρων-Συντονιστών, μετά το επεισόδιο αυταρχισμού με θύματα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά προστέθηκε ένα ακόμα επεισόδιο στη λίστα της προσπάθειας τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εκπαιδευτικών από τον ΔΙΔΕ Πειραιά.

          Αυτή τη φορά καλεί μέσω της ΔΙΔΕ Δυτικής Αττικής (!!!), σε γραπτές διευκρινίσεις αναπληρώτρια εκπαιδευτικό, γιατί «πληροφορήθηκε» ότι δήθεν αναπαράγονται ψευδείς ισχυρισμοί εναντίον του.

          Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη συνάδελφος ουδέποτε έχει δουλέψει στον Πειραιά, ουδέποτε έχει συναντηθεί με τον ΔΙΔΕ Πειραιά και η όποια αναφορά στο όνομά του έχει γίνει στο πλαίσιο της νόμιμης συνδικαλιστικής κριτικής, για ενέργειες για τις οποίες έχει πάρει θέση και η Α ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής στην οποία ανήκει, αλλά και η ΟΛΜΕ. Άλλες αναφορές που μάλιστα έχουν προσωπικό χαρακτήρα και αφορούν τον ΔΙΔΕ Πειραιά, δεν έχουν σε καμία περίπτωση διατυπωθεί και οι σχετικές καταγγελίες είναι ανυπόστατες και εκτός πραγματικότητας!

          Ο ΔΙΔΕ Πειραιά, πιθανόν ενοχλείται, επειδή η συνάδελφος αναπληρώτρια, όπως και όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, αντέδρασε στις απαράδεκτες διώξεις που εξαπέλυσε ο ίδιος προς τους εκπαιδευτικούς. Αντιδρούμε στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργούν. Δεν θα περάσει η φίμωση των συναδέλφων.  Σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιστατικό όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι εν δυνάμει «διώκτες» και «διωκόμενοι», αφού φαίνεται πως είναι εύκολο να στηθούν ολόκληρες καταγγελίες σε «πληροφορίες» του κάθε Διευθυντή Εκπαίδευσης, οι οποίες είτε είναι ανακριβείς είτε αστήριχτες…

Είναι επίσης προφανές ότι η κλιμάκωση της καταστολής και του αυταρχισμού,  συντελείται με άνωθεν κυβερνητική εντολή-παρέμβαση, προκειμένου να μπει φρένο στους αγώνες και στα σωματεία. Την πολιτική ευθύνη για τις απαράδεκτες αυτές εξελίξεις φέρει η ίδια η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ και η κυβέρνηση!

Κανένας δεν είναι μόνος του! Η συσπείρωση στα σωματεία μας, και ο αγώνας είναι η μόνη διέξοδος! Δίνουμε την απάντηση μας σε κάθε είδους αυταρχισμό και αυθαιρεσία με το καθημερινό μας αγώνα για σχολεία και εκπαίδευση στο ύψος των αναγκών μας, όπως κάναμε με τη μαζική συμμετοχή μας στην μεγάλη απεργία της 15/2.

Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, κάτω τα χέρια από όσους αγωνίζονται. Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει!

Να ανακληθεί η διαδικασία διερεύνησης επειδή τα στοιχεία είναι αβάσιμα!

Όλοι και όλες στην  κινητοποίηση στη ΔΔΕ Δυτικής Αττικής, Παρασκευή 17/2 στις 14:00!

Καλούμε την ΟΛΜΕ να πάρει άμεσα θέση

                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωαννίδης Τάσος

 

 

 



Ο Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Λουκόπουλος Κώστας

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου