Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Καταγγελία τραυματισμού συναδέλφου

 




Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http://aelmedytikattik.blogspot.gr/

 

 

Ελευσίνα  10/3/2023

 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Η Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που εξαπέλυσαν στις 8-3-23 οι αστυνομικές δυνάμεις την ώρα της μεγαλειώδους απεργιακής συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας,  με στόχο τη διάλυσή της.

Κατά τη διάρκειά της, η Στρατάκη Βασιλική, δασκάλα στο 1ο δημοτικό Νέας Ιωνίας  τραυματίστηκε κατά τη ρίψη χειροβομβίδας  κρότου λάμψης στο μέτωπο.

Το κλίμα σιωπής και αστυνομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ για το έγκλημα στα Τέμπη στις κινητοποιήσεις και στις πολύμορφες εκδηλώσεις δε θα περάσει. Οι μαζικές συγκεντρώσεις όλων των προηγούμενων ημερών με αποκορύφωμα  τη συγκλονιστική συμμετοχή εργαζομένων, μαθητών και φοιτητών στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 8ης Μάρτη σε όλη τη χώρα δείχνουν ότι δε θα αφήσουμε το έγκλημα να συγκαλυφθεί! Ότι δε θα γίνουν οι ζωές μας βωμός για τα κέρδη τους!

 Όσα εμπόδια και αν προσπάθησαν να βάλουν από όλες τις πλευρές οι εργαζόμενοι και η νεολαία απάντησαν. Όσους σταθμούς του μετρό  κι αν κλείσανε όλοι ήταν εκεί. Όσες απειλές κι αποβολές προσπάθησαν να επιβάλουν σε μαθητές, οι ίδιοι απλά τις προσπέρασαν, κατέβηκαν στη συγκέντρωση, έδειξαν την οργή τους και υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα. Μέχρι και κάποιες ΔΔΕ ζητούσαν τα ονόματα των μαθητών που κατέβαιναν στις συγκεντρώσεις.

Δεν τους φοβόμαστε! Η οργή μας γίνεται δύναμη!

Ο αγώνας μας συνεχίζεται!

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την επίθεση στη συνάδελφο, να οργανώσουν κινητοποιήσεις και δράσεις απαντώντας στην καταστολή από κυβερνητικούς και κρατικούς μηχανισμούς.

-      Καλούμε όλους και όλες να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας με τη συμμετοχή μας  στο μεγάλο συλλαλητήριο που καλούν τα εργατικά σωματεία την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα στις 12 μ.μ.

-      Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας και συνάντηση με τους αρμόδιους στο Υπ. Παιδείας στις 10-3, στις 14.00. Είναι υπόλογοι για την ένταση της καταστολής και της τρομοκρατίας απέναντι σε εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα σε μαθητές για να μην συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Καμία αναμονή! Κανένας φόβος!

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα!

                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωαννίδης Τάσος

 

 



Ο Γραμματέας του Δ.Σ. 

Λουκόπουλος Κώστας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου