Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Οδηγίες για υλοποίηση απεργίας αποχής

 

Η Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής έχει προκηρύξει απεργία - αποχή α) από μέντορες- συντονιστές με απόφαση Γενικής Συνέλευσης στις 29-9-2022 και β) από τις διαδικασίες αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας με απόφαση ΔΣ στις 13-10-2022. Στη συνέχεια το ΔΣ ανέθεσε σε νομικό σύμβουλο τη σύνταξη και επίδοση εξώδικου που περιγράφει την απεργία αποχή. Τυπικά μετά την παρέλευση 4 ημερών από την επίδοση των εξώδικων, η απεργία αποχή έχει ενεργοποιηθεί και ισχύει κανονικά. 

·         Όποιοι συνάδελφοι επιθυμούν να δηλώσουν απεργία αποχή, καλούνται να συμπληρώσουν το αντίστοιχο έντυπο και να το παραδώσουν στον Διευθυντή / τρια της σχολικής τους μονάδας. Επίσης παρακαλούμε να παραδοθεί και προς την ΕΛΜΕ ώστε να γνωρίζουμε ως σωματείο τη συμμετοχή του / της συναδέλφου.

·         Η δήλωση φυσικά μπορεί να συμπληρωθεί και από τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων.

·         Όσοι συνάδελφοι έχουν ήδη αναλάβει ρόλο μέντορα ή συντονιστή τάξεων ή γνωστικών πεδίων έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν απεργία αποχή και να μην έχουν πλέον αυτό το ρόλο.

·         Όσοι συνάδελφοι έχουν αναλάβει ρόλο συντονιστή ομάδας που επεξεργάζεται δείκτες αυτοαξιολόγησης παραιτούνται μέσω της δήλωσης απεργίας αποχής. Ομοίως όσοι έχουν ενταχθεί στις αντίστοιχες ομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι η απεργία - αποχή είναι απολύτως νόμιμη διαδικασία, δεν επιφέρει καμία μισθολογική περικοπή και αποτελεί συνδικαλιστικό μας δικαίωμα. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στα μέλη του ΔΣ είτε τηλεφωνικά είτε με Email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Α ΕΛΜΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου