Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Συλλαλητήριο την Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6μμ στα Προπύλαια


Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490
 
 
Ελευσίνα  28/02/2017
 

Όλοι στο Συλλαλητήριο την Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6μμ στα Προπύλαια

Ο «έντιμος συμβιβασμός» της κυβέρνησης με τους δανειστές  προμηνύει νέα δυσβάστακτα μέτρα για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τη νεολαία. Η τρόικα καταφτάνει πάλι στην Αθήνα προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσει την συμφωνία της 20ης Φλεβάρη που δεν αποτελεί μόνο έναν νέο γύρο μέτρων, αλλά και την επίσημη θεσμοθέτηση ενός καθεστώτος διαρκούς ευρωμνημονίου. Εξάλλου αυτό απαιτούν σύσσωμοι ο ΣΕΒ, τα ΜΜΕ και όλα τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο προκειμένου «να κλείσει τώρα η αξιολό­γηση».

Η συμφωνία του eurogroup της 20ης Φλεβάρη προβλέπει την πρωτοφανή πρακτική προνομοθέτησης μέτρων για μετά το 2018, αιματηρά πρωτογενή πλεονάσμα­τα 3,5%, νέους φόρους ακόμα και για τους ανέργους, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ιδιωτικοποιήσεις, ομαδικές απολύσεις και άλλα βάρβαρα μέτρα, που θα «εξειδικευτούν» από τα τεχνικά κλιμάκια, για την επιστροφή των οποίων «πάλεψε» η κυβέρνηση!

Το μεγάλο ζητούμενο τώρα είναι να βγει στο προσκήνιο το εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, διεκδικώντας τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας, για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και οικονομικής ολιγαρχίας.

Η Α ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής συμμετέχει στο πανεργατικό παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6 μμ στα Προπύλαια.

Την συμμετοχή τους έχουν ήδη δηλώσει μια σειρά σωματείων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εργατικές λέσχες, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής, άλλες αγωνιστικές συλλογικότητες.

ΟΧΙ στα νέα μέτρα, το 4ο μνημόνιο, την κοινωνική βαρβαρότητα που επιβάλλουν κυβέρνηση-Ε.Ε.-ΔΝΤ-κεφάλαιο!

Έξω η τρόικα

Ο λαός οργανωμένος να βγει στο προσκήνιο

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ