Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 10/12/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:30 ΠΜ
ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:
  • ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ.
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΕΕ ΤΗΣ ΕΛΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 18:30ΜΜ
(Η ΠΕΜΠΤΗ 10/12/2015 ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ)

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ


Το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής σε ανοιχτή συνεδρίαση με την παρουσία 20 και πλέον εκπαιδευτικών καταδικάζει την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ για τη απόφασή του να μην υλοποιήσει , όπως οφείλει , την ειλημμένη από την ΓΣ των προέδρων της 24/10/2015, απόφαση για κήρυξη νέου γύρου Γενικών Συνελεύσεων των ΕΛΜΕ μετά την γενική απεργία της 12ης Νοεμβρίου και να προχωρήσει άμεσα σε νέα ΓΣ προέδρων ΕΛΜΕ για τις εξελίξεις σε μισθολογικό και συνταξιοδοτικό.
Σημειώνουμε δε ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από το ΔΣ της ΟΛΜΕ για την συγκεκριμένη απόφαση, γεγονός που ενισχύει την αίσθηση ότι παρακολουθούμε την αποδυνάμωση του ρόλου της ΓΣ των προέδρων και κατ’ επέκταση των ΓΣ των ΕΛΜΕ.
Απαιτούμε να συγκληθεί άμεσα η Γενική Συνέλευση Προέδρων προκειμένου να επεξεργαστεί πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα με βάση τις αποφάσεις των ΓΣ των ΕΛΜΕ.
Η συγκυρία απαιτεί πρόγραμμα πολύμορφων κινητοποιήσεων λαϊκών συγκεντρώσεων με γενικό απεργιακό βήμα, τουλάχιστον, με την κατάθεση του νόμου για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στη βουλή.