Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΟΛΜΕ

Ο.Λ.Μ.Ε.
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
FAX: 210 33 11 338
www.olme.gr
e-mail: olme@otenet.gr                                             Αθήνα, 27/11/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκτιμώντας ότι τα μέτρα που έρχονται το επόμενο διάστημα (ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό), αφορούν όλους τους εργαζομένους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ), είχε προτείνει προς την ΑΔΕΔΥ την κήρυξη απεργιακής κινητοποίησης το αμέσως επόμενο διάστημα.
Η ΑΔΕΔΥ στις 24/11 αποφάσισε την πραγματοποίηση απεργιακής κινητοποίησης σε συντονισμό με την ΓΣΕΕ. Μετά τον συντονισμό αυτό προκηρύχθηκε από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ 24ωρη γενική απεργία την Πέμπτη 3/12/2015.
Στα πλαίσια αυτά το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί τις ΕΛΜΕ όλης της χώρας :
  • Να συμβάλουν στην επιτυχία της γενικής απεργίας της 3ης Δεκεμβρίου.
  • Να διεξάγουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις προπαγάνδισης και στήριξης της απεργίας.
  • Να ενημερώσουν στα σχολεία τους συναδέλφους για τη νέα ασφαλιστική καταιγίδα και το νέο αντεργατικό μισθολόγιο,
  • Να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις.
Λόγω της κήρυξης της απεργίας στις 3/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε τη μη πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων το Σάββατο 5/12. Αμέσως μετά την γενική απεργία το ΔΣ της ΟΛΜΕ θα συνεδριάσει για να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα.
Επιπροσθέτως, το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες παραστάσεις διαμαρτυρίας – κινητοποιήσεις στο Υπ. Παιδείας, στις Περιφέρειες και τις Διευθύνσεις για τα επείγοντα προβλήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία (διαθέσεις στα ΙΕΚ, κλείσιμο ολιγομελών τμήματα, κενά, κ.α.).