Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Εκδήλωση Ένωσης Γονέων Ελευσίνας και Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής

 Καλησπέρα σας, η Ένωση Γονέων Ελευσίνας σε συνεργασία με την Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής οργανώνει εκδήλωση με γονείς και κηδεμόνες των σχολικών μονάδων της Ελευσίνας για τις αλλαγές στην εκπαίδευση. Η Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής καλεί τα μέλη της, τους καθηγητές και τις καθηγήτριες των σχολικών μονάδων της Ελευσίνας, να συμμετέχουν σε αυτή την συζήτηση ώστε καταρχάς να ενημερωθούν οι γονείς των μαθητών μας για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση αλλά και να βαδίσουμε μαζί στις κινητοποιήσεις για τα κοινά προβλήματα. Παραθέτουμε το κείμενο της Ένωσης Γονέων Ελευσίνας.



Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, 
η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ελευσίνας και η ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής σας καλούν να συζητήσουμε για τις αλλαγές στην εκπαίδευση των παιδιών μας. Ζητήματα που μας προβληματίζουν ήδη και θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.
Γιατί τα παιδιά μας θεωρούν το σχολείο βαρετό;
Τι σημαίνει η αυτονομία της σχολικής μονάδας;
Τι θα γίνει τώρα που καταργούνται οι σχολικές επιτροπές;
Τι θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο;
Τι είναι η αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και των εκπαιδευτικών που ακούμε συνέχεια το τελευταίο διάστημα;
Δεν θα διδάσκονται όλοι οι μαθητές την ίδια ύλη;
Μπορούν τα παιδιά μας να απολαμβάνουν μία σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία σε 25άρια τμήματα;
Αυτές και πολλές άλλες απορίες θα συζητήσουμε το Σάββατο στις 6/4 στις 18:00 στο 2ο Λύκειο Ελευσίνας (Πυρουνάκειο) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Σε διπλανή αίθουσα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση παιδιών με κατασκευές, ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια.