Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΌΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 17/5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 18/5/2017


Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΌΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 17/5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 18/5

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκλεισε τη Β αξιολόγηση με τους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ φέρνοντας ουσιαστικά 4ο Μνημόνιο...!!!

Σε πλήρη συμφωνία με δανειστές, ΣΕΒ και τους υπόλοιπους εργοδοτικούς φορείς, νομοθετεί νέο γύρο λεηλασίας και αντεργατικών μέτρων.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν: Τριπλό χτύπημα στις συντάξεις με μειώσεις έως και 18% και σε κύριες και σε επικουρικές. Μειώσεις και στους μισθούς με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου. Διατήρηση όλου του αντεργατικού πλαισίου μέχρι το 2019. Διατηρούνται δηλαδή: Η κατάργηση της ΕΓΣΣΕ και οι εξευτελιστικοί κατώτεροι μισθοί των 586 ευρώ και 511 ευρώ μεικτά για τους άνω και κάτω των 24 ετών αντίστοιχα. Νέα συρρίκνωση σε κοινωνικά επιδόματα όπως σε υγεία, πρόνοια, στο επίδομα θέρμανσης. Διεύρυνση των ιδιωτικοποιήσεων στην Ενέργεια, στο Νερό και σε άλλες πρώην ΔΕΚΟ.

Παίρνει μέτρα 447 εκατομμυρίων ευρώ για το 2018 αποδομώντας πλήρως το κοινωνικό κράτος και ιδιαίτερα τους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Αυτή η συνεχιζόμενη επίθεση Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Οικονομικής Ολιγαρχίας, σημαίνει νέα κέρδη για τους πλούσιους, βάθεμα της φτώχειας, μεγαλύτερη ανεργία, ελαστική απλήρωτη εργασία και εργασιακό μεσαίωνα χωρίς καθόλου συνδικαλιστικά δικαιώματα και προστασία για τους πολλούς.

Μπορούμε να ανατρέψουμε τη βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

·       Όχι στη συνεχιζόμενη ληστεία των Μισθών και των Συντάξεων

·       Όχι στη κατάργηση και συρρίκνωση των Δημόσιων κοινωνικών δόμων, όπως της Δημόσιας Υγείας και Εκπαίδευσης

·       Με εργαλείο την αξιολόγηση μεθοδεύουν απολύσεις με μόνιμο σύστημα απολύσεων στο Δημόσιο, και μισθολογική καθήλωση

·       Όχι στον αντισυνδικαλιστικό νόμο που ετοιμάζουν πίσω απ’ τις πλάτες των εργαζομένων.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ