Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ


 
Α΄ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

 Οι κίνδυνοι για την ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο και τον κόσμο είναι πιο μεγάλοι από κάθε άλλη φορά. Οι εμπρηστές του πολέμου απειλούν να βάλουν φωτιά σε όλη την γειτονική περιοχή μας και οι φλόγες να έρθουν μέχρι το Αιγαίο και τα Βαλκάνια!
Μπροστά σε αυτά που απειλητικά στέκουν μπροστά μας το καθήκον κάθε φιλειρηνικού ανθρώπου είναι να υψώσει την φωνή του. Να απαιτήσει να σταματήσουν πριν είναι αργά τα σενάρια του πολέμου. Να πάρει ενεργά μέρος σε ένα πλατύ αντιπολεμικό και αντί-ιμπεριαλιστικό κίνημα υπεράσπισης της ειρήνης και καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου. Να διαδηλώσει ενάντια σε παλιές και νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Συρία.
Η Α'ΕΛΜΕ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί κάθε συλλογικότητα ,σωματείο ,δημοκράτη αγωνιστή σε σύσκεψη την  Τρίτη   8-5-2018 στα γραφεία της Α'ΕΛΜΕ για την πραγματοποίηση αντιπολεμικής συγκέντρωσης στην Ελευσίνα. Να διατρανώσουμε πως ο λαός του Θριασίου, παλεύει για
·         Καμία διευκόλυνση στις πολεμικές μηχανές του ΝΑΤΟ – καμία συμμετοχή – εμπλοκή της χώρας
·         Να κλείσουν οι βάσεις –ορμητήρια πολέμου. Εξω το ΝΑΤΟ.
·         Να ενώσουμε την φωνή μας μαζί με αυτές των άλλων λαών της περιοχής που ζητάνε να σταματήσει η αιματοχυσία και η ιμπεριαλιστική επέμβαση.
·         Να συμβάλουμε στη συγκρότηση μαζικού αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού κινήματος – να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη ζωή κόντρα στους άδικους αντιδραστικούς πολέμους.
·          
                  ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α'ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ