Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ


Το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής σε ανοιχτή συνεδρίαση με την παρουσία 20 και πλέον εκπαιδευτικών καταδικάζει την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ για τη απόφασή του να μην υλοποιήσει , όπως οφείλει , την ειλημμένη από την ΓΣ των προέδρων της 24/10/2015, απόφαση για κήρυξη νέου γύρου Γενικών Συνελεύσεων των ΕΛΜΕ μετά την γενική απεργία της 12ης Νοεμβρίου και να προχωρήσει άμεσα σε νέα ΓΣ προέδρων ΕΛΜΕ για τις εξελίξεις σε μισθολογικό και συνταξιοδοτικό.
Σημειώνουμε δε ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από το ΔΣ της ΟΛΜΕ για την συγκεκριμένη απόφαση, γεγονός που ενισχύει την αίσθηση ότι παρακολουθούμε την αποδυνάμωση του ρόλου της ΓΣ των προέδρων και κατ’ επέκταση των ΓΣ των ΕΛΜΕ.
Απαιτούμε να συγκληθεί άμεσα η Γενική Συνέλευση Προέδρων προκειμένου να επεξεργαστεί πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα με βάση τις αποφάσεις των ΓΣ των ΕΛΜΕ.
Η συγκυρία απαιτεί πρόγραμμα πολύμορφων κινητοποιήσεων λαϊκών συγκεντρώσεων με γενικό απεργιακό βήμα, τουλάχιστον, με την κατάθεση του νόμου για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στη βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου