Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ



Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που χρησιμοποιούν τον προαστιακό για τη μετακίνησή τους ότι προσπαθούμε να πετύχουμε τη δυνατότητα προμήθειας μηνιαίων καρτών με μειωμένη τιμή 20%.
Όσοι συνάδελφοι (παλιοί και νέοι) ενδιαφέρονται να μετακινούνται με Προαστιακό, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους μέσω του σχολείου τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ ΕΛΜΕ Δυττικής Αττικής (a.elme.dyt.attikis@gmail.com) το αργότερο μέχρι τις 20/11/2015. Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν βρίσκονται στο συνημμένο excel και θα σταλούν με αυτήν τη μορφή αρχείου, από κάθε σχολική μονάδα στην οποία ανήκουν οι συνάδελφοι, με ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ). Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά είναι:
ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΣΧΟΛΕΙΟ:
ΠΕ(Κλάδος-Ειδικότητα):
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ:
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διευκρινίζουμε ότι θα πρέπει να σταλούν τα στοιχεία ΟΛΩΝ των συναδέλφων (και αυτών που έχουν ήδη έκπτωση) καθώς θα γίνει ανακαταγραφή όλων των μελών της λίστας από την αρχή. Επομένως, πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ξανά τα στοιχεία τους.

Οι συνάδελφοι (παλιά και νέα μέλη της λίστας) θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς σε περίπτωση που ΔΕΝ γίνουν δεκτά τα ονόματα, θα προχωρήσουμε μαζί με τα άλλα Σωματεία σε κάποιας μορφής κινητοποίηση στα τέλη Νοέμβρη.

Πίνακας μελών που ΔΕΝ έχουν εκπτωση από παλιά:
ΟΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΕ
ΑΔΤ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΚΙΝΗΤΟ
EMAIL










































































































Πίνακας μελών που ΕΧΟΥΝ εκπτωση από παλιά:
ΟΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΕ
ΑΔΤ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΚΙΝΗΤΟ
EMAIL

































































ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ






Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Καρυώτης Δημήτρης













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου