Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Καλωσορίζουμε τα παιδιά των Μεταναστών στα σχολεία της Δυτικής Αττικής


Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490
 
 
Ελευσίνα  23/03/2017
 

Καλωσορίζουμε τα παιδιά των Μεταναστών στα σχολεία της Δυτικής Αττικής

·         Την Δευτέρα 27/3/2017 στις 14:00μμ ξεκινάει η λειτουργία της Δομής Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Δυτικής Αττικής  και συγκεκριμένα στο 10ο Δημοτικό Ελευσίνας και στο 3ο Δημοτικό Μάνδρας.

·         Επίσης την Τετάρτη 29/3/2017 στις 14:00μμ η λειτουργία της Δομής Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Δυτικής Αττικής, στο 4ο Γυμνάσιο της Ελευσίνας.

Τα παιδιά των προσφύγων είναι καλοδεχούμενα στα σχολειά μας!

Καλούμε τους γονείς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, το λαό της Δυτικής Αττικής, την Δευτέρα 27/3/2017 στα δυο σχολειά της Πρωτοβάθμιας  και την Τετάρτη 29/3/2017  στο 4ο Γυμνάσιο Ελευσίνας, στις 14:00μμ, να υποδεχτούμε τα κατατρεγμένα προσφυγόπουλα που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους λόγω του ιμπεριαλιστικού πολέμου.                                

Να καλωσορίσουμε αυτά τα παιδιά, που γλίτωσαν από το θανατικό των βομβών των ιμπεριαλιστών στην χώρα τους, που γλίτωσαν στο πέρασμά τους στο Αιγαίο.

Να απομονώσουμε τις ρατσιστικές και φασιστικές φωνές που στοχοποιούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες για να αθωώσουν τον ιμπεριαλισμό και το σύστημά του. Να βάλουμε στο στόχαστρο μας τον πραγματικό εχθρό, τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που για να θησαυρίσουν από τις πηγές και τους δρόμους της ενέργειας, σκοτώνουν και ξεσπιτώνουν λαούς είτε με βόμβες είτε με την φτώχια και την εξαθλίωση.

(Η Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας για την τελευταία διδακτική ώρα των ημερών που θα ξεκινήσει η λειτουργία των ΔΥΕΠ, για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετέχουν και πρέπει να μετακινηθούν από μακρινά σχολεία)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καρυώτης Δημήτρης
 
 
 

Η Γραμματέας του Δ.Σ.
 
Βασιλείου Γιούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου