Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΕΦΥΓΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ-ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ)
ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΖΕΦΥΡΙΟΥ- ΦΥΛΗΣ
ΕΦΥΓΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥΈφυγε την Κυριακή το πρωί ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής Αργύρης Αργυρίου.
Ο Αργύρης Αργυρίου, υπηρετούσε στα σχολεία της Δυτικής Αττικής απ’ τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ως εκπαιδευτικός, ως Διευθυντής Σχολικών Μονάδων και τα τελευταία επτά χρόνια ως Διευθυντής Εκπαίδευσης.
Ως Διευθυντής εκπαίδευσης άκουγε πάντα με προσοχή, ακόμη και αν διαφωνούσε, τις θέσεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του κλάδου (ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ). Οι μεταξύ μας συζητήσεις, διαφωνίες, διχογνωμίες, αντιπαραθέσεις σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές για την κοινωνία και το σχολείο επιβεβαιώνουν ότι προσπαθούσε να συνθέσει και να γεφυρώσει , όπου μπορούσε,  τις διαφορετικές απόψεις.
Εκφράζουμε τα πιο τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην εκπαιδευτική κοινότητα της Δυτικής Αττικής.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 29/5/2017  στις 15:00 μμ στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου και η ταφή του στο νεκροταφείο της Ελευσίνας.

Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου