Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ


Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490
 
 
Ελευσίνα 05/07/2017
 

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση της Δημάρχου Μάνδρας Ειδυλλίας που προχώρησε στην απόλυση των 35 συμβασιούχων εργαζόμενων στην καθαριότητα του δήμου.

Η ενέργεια αυτή έρχεται μετά τον μεγάλο αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους  και εν μέσω διαπραγμάτευσης με την κυβέρνηση.

Η Δήμαρχος απέλυσε τους συμβασιούχους αφού πρώτα τους έβαλε να μαζέψουν τα σκουπίδια και στο τέλος της ίδιας  μέρας τους ανακοίνωσε και την απόφασή της. Με αυτό τον τρόπο οι 35 εργαζόμενοι στην καθαριότητα πετάχτηκαν στον δρόμο.

Καλούμε την Δήμαρχο της Μάνδρας Ειδυλλίας να ακυρώσει τώρα την απόφασή της.

Είμαστε μαζί με τους απολυμένους εργαζόμενους του  Δήμου Μάνδρας, αλλά και με όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα στον  αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία  ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, στη μερική απασχόληση και στις συμβάσεις έργου.

Οι ανάγκες στον Δημόσιο τομέα πρέπει να καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς που θα πραγματοποιηθούν με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και στον ιδιωτικό τομέα με σταθερές σχέσεις εργασίας μέσα από συλλογικές συμβάσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καρυώτης Δημήτρης
 
 
 

Η Γραμματέας του Δ.Σ.
  
Βασιλείου Γιούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου