Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Πρόσκληση συνάντησης προς όλους τους αναπληρωτές

A  
Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς  Ελευσίνα
Email:a.elme.dyt.attikis@gmail.com


Ελευσίνα  05/02/2018





Πρόσκληση συνάντησης προς όλους τους αναπληρωτές
την Τετάρτη  14/2, στις 2.00 μ.μ., στην ΕΛΜΕ (1ο Λύκειο Ελευσίνας)

      Στη συνάντηση επιδιώκουμε να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα των αναπληρωτών, για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους, για την αρτιότερη οργάνωση της κινητοποίησης 23/2 και την προώθηση άλλων δράσεων. 

Πιο συγκεκριμένα να συζητηθούν :

-         Tα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αναπληρωτές από την πολιτική των μη διορισμών των κυβερνήσεων και την πολιτική αντιμετώπισής τους ως εκπαιδευτικών δεύτερης κατηγορίας.
-         Nα συγκεκριμενοποιηθούν τα άμεσα αιτήματα που αφορούν στους αναπληρωτές.
-         Να καθοριστούν οι άμεσες κινητοποιήσεις του κλάδου για την προώθηση των αιτημάτων.
-         Για να παρθούν μέτρα για την επιτυχία της κινητοποίησης που οργανώνεται στις 23/2 με βασικό αίτημα τους μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών.
-         Για να κατατεθούν ιδέες και προτάσεις από τους αναπληρωτές που θα τις αξιοποιήσουμε στην ανάδειξη των προβλημάτων τους, στην ενεργοποίηση και τη συσπείρωσή τους, καθώς και στην ανάπτυξη συλλογικών αγώνων του κλάδου για την προώθηση των διεκδικήσεών μας για το δημόσιο σχολείο, τους αναπληρωτές και όλους τους εκπαιδευτικούς.

       Η παρουσία όλων των αναπληρωτών στη συνάντηση είναι απαραίτητη. Τώρα  που εντείνεται η αντιεκπαιδευτική πολιτική κυβέρνησης –  ΕΕ – ΔΝΤ που διαλύει το δημόσιο σχολείο και χειροτερεύει με ραγδαίο τρόπο τις εργασιακές σχέσεις μονίμων και αναπληρωτών, είναι ανάγκη να συζητήσουμε και  να καθορίσουμε τους αγώνες με τους οποίους θα θέσουμε τέλος στο καθεστώς της αδιοριστίας και θα προωθήσουμε τις διεκδικήσεις του κλάδου για μόνιμους μαζικούς διορισμούς και τα εργασιακά δικαιώματα των αναπληρωτών.  


 Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου