Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΤΩΡΑ: ΜΑΖΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ


Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                7/3/2018
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)


            ΤΩΡΑ: ΜΑΖΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ
                          
         Συνάδελφοι/ισσες, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ μας αποφάσισε:
       I.                Προκήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας (για τα πρωϊνά 11-2μ.μ και απογευματινά 2-5μ.μ) για την Παρασκευή 9/3/2018, προκειμένου να συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας, στη 1.30μ.μ.
    Κλιμακώνουμε την πάλη μας, υλοποιούμε την απόφαση της Συνέλευσης Αγώνα, δίνουμε ώθηση στην ατμομηχανή του κινήματος, για να συνεχίσει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Την ίδια στιγμή είναι ο πιο ολοκληρωμένος, έμπρακτος και αδιαμεσολάβητος τρόπος, καλέσματος των συναδέλφων όλης της επικράτειας, να μας ενισχύσουν στη μάχη και της επόμενης Παρασκευής. (Κάτι που θα ξανακάνουν!!)

     II.               Επίσης, συμμετέχουμε στην πανελλαδική συγκέντρωση στο Υπουργείο, την Παρασκευή 16/3, στη 1μ.μ. Για το λόγο αυτό, προκηρύσσουμε – επιπρόσθετα της στάσης της ΟΛΜΕ – κι εμείς 3ωρη στάση εργασίας, κατά το πρότυπο της 2/3.
      Στο αίτημα των μαζικών μόνιμων διορισμών συμπυκνώνονται και ενυπάρχουν όλα τα ζωτικά αιτήματα του κλάδου μας, των μαθητών μας και των οικογενειών τους. Γι’ αυτό – όλοι μαζί -ας το βροντοφωνάξουμε!
                                                     Το Δ.Σ          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου