Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ


                       

Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490


Ελευσίνα  15/11/2018


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Όλη την περίοδο των μνημονιακών χρόνων το δημόσιο σχολείο μπήκε στο στόχαστρο όλων των κυβερνήσεων με στόχο τη συρρίκνωσή του. Βασικός στόχος των πολιτικών αυτών που αποδιαρθρώνουν τη δημόσια εκπαίδευση αποτέλεσε και η μείωση του εκπαιδευτικού προσωπικού με ταυτόχρονη διόγκωση της ελαστικής εργασίας. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, διαχωρισμένοι σε κατηγορίες, μετακινούνται κάθε χρόνο σε διαφορετικές περιοχές της χώρας για να καλύψουν μόνιμες ανάγκες του δημόσιου σχολείου, με τεράστιο οικονομικό ψυχικό και οικογενειακό κόστος.
Το αίτημα για μαζικούς μόνιμους διορισμούς αποτελεί βασικό αίτημα αιχμής σύσσωμου του εκπαιδευτικού κινήματος και της κοινωνίας. Αποτελεί βασικό αίτημα στήριξης του δημόσιου σχολείου και των μαθητών.
Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Θριασιου - Μεγαρίδας - Ειδυλλίας) καλεί τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς της περιοχής ευθύνης του σε σύσκεψη για την οργάνωση δράσεων διεκδίκησης του βασικού αιτήματος των διορισμών, καθώς και αντιμετώπισης προβλημάτων που απασχολούν σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο. Βασικός στόχος της σύσκεψης είναι να δημιουργηθεί επιτροπή από Αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που θα λειτουργεί μαζί με το ΔΣ της ΕΛΜΕ.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της ΕΛΜΕ στον 1ο όροφο του 1ου Λυκείου Ελευσίνας την Πέμπτη 22/11/2018 στις 14:00μμ


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καρυώτης Δημήτρης




Η Γραμματέας του Δ.Σ.

Βασιλείου Γιούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου