Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ

                      
Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22 Ελευσίνα
                                                                                         


Ελευσίνα 14/03/2019


Η Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής καλεί στο
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 18/3/2019 στις 12:00 το μεσημέρι
Στο Κέντρο της Αθήνας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ

·       Η Εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας για το Νέο Λύκειο είναι κατάφορα αντίθετες με τις αποφάσεις του κλάδου των Εκπαιδευτικών για τη Λυκειακή Βαθμίδα, για τη δημιουργία ενός σχολείου στην υπηρεσία της μάθησης και της Δημόσιας Εκπαίδευσης.
·       Νομιμοποιεί την κατάργηση του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού ρόλου της Λυκειακής Βαθμίδας και δημιουργεί ένα σχολείο εξεταστικό κέντρο των λίγων και των εχόντων την  οικονομική δυνατότητα.
·       Οι ανακοινώσεις του Υπουργείου προκαλούν τη συρρίκνωση της Λυκειακής Βαθμίδας και τη μείωση των οργανικών θέσεων των εκπαιδευτικών.

Η Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική Στάση Εργασίας (11:00πμ – 14:00μμ)για την συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο Συλλαλητήριο.
Η διευκολυντική στάση εργασίας θα χρησιμοποιηθεί και για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών στις 14:00 μμ για την ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων που ήταν σε διαθεσιμότητα από το 2013-2015 , παράλληλα με την στάση της ΟΛΜΕ από τις 08.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. για τον πρωινό κύκλο και από τις 14.00 έως τις 17.00 για τον απογευματινό κύκλο
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου