Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Εκλογική Διαδικασία 20-12-2023

 

                       

                     

Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22 Ελευσίνα

Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

http://aelmedytikattik.blogspot.gr/

                                                                                           

 

 

Ελευσίνα 17/12/2023

 

 

Εκλογική Διαδικασία 20-12-2023

Την Τετάρτη 20-12-23 θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου ΔΣ και ΕΕ της Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής στο 2ο ΓΕΛ Ελευσίνας (Πυρουνάκειο). Η κάλπη θα ανοίξει στις 8:00 πμ και θα κλείσει στις 19:00 μμ.

·       Κατά την προσέλευσή μας στις εκλογές πληρώνουμε τη συνδρομή μας στο σωματείο που είναι 20 € για τους μόνιμους και 15 € για τους αναπληρωτές. Επιτόπου παραλαμβάνουμε την κάρτα της ΟΛΜΕ.

·       Η κάρτα μας παρέχει έκπτωση σε θέατρα και κινηματογράφους, εκδοτικούς οίκους, αλλά και καταστήματα ειδών διατροφής, σούπερ μάρκετ κλπ. Μία πρώτη λίστα αποστέλλεται σήμερα (2ο συνημμένο έγγραφο). Επίσης στο https://www.olme.gr/category/pronomia/ μπορείτε να βρείτε κατάλογο καταστημάτων και πρατηρίων στρατού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα της ΟΛΜΕ.

·       Για να ψηφίσουμε πρέπει να έχουμε μαζί μας αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αντίστοιχο αποδεικτικό έγγραφο. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο ψηφοφόρων (πχ συνάδελφοι σε ΚΕΔΑΣΥ ή ΔΙΔΕ) καλό είναι να έχουν μαζί τους κάποιο αποδεικτικό πχ τη σύμβαση πρόσληψής τους.

 

F Η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι σημαντική. Η συσπείρωσή μας στο σωματείο είναι προϋπόθεση για την απόκρουση κάθε προσπάθειας να αφαιρεθούν εργασιακά μας δικαιώματα αλλά και για την κατάκτηση των αιτημάτων μας.

 

 

 

ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

           

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου