Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Καταγγέλλουμε τη δολοφονική επίθεση στην Άγκυρα, ενάντια στους αγωνιζόμενους λαούς Τούρκους και Κούρδους, ενάντια στους προοδευτικούς αντιφασίστες και αντιιμπεριαλιστές, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν στην Άγκυρα για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.
Σε μια περίοδο έντασης των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών σε μια περιοχή (Ανατολική Μεσόγειος και Μέση Ανατολή) που δε θέλει πολύ για να μετατραπεί σε συνολικό παρανάλωμα, η κινητοποίηση του λαού στη γειτονική Τουρκία για ειρηνική συνύπαρξη των λαών αποτελεί εμπόδιο για τους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.
Πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης, είναι οι μηχανισμοί του τούρκικου κράτους και παρακράτους παρέα με τους ιμπεριαλιστές συμμάχους τους . Στόχος της επίθεσης είναι η τρομοκράτηση των λαών της Τουρκίας, η καταστολή του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Κούρδων, η αποστολή μηνύματος υποταγής σε καθέναν που σηκώνει κεφάλι.
Οι αγωνιστές όμως της Τουρκίας και του Τούρκικου Κουρδιστάν έχουν πλούσια αγωνιστική εμπειρία κι έχουν αποδείξει ότι δεν πτοούνται από την τρομοκρατία και την καταστολή. Θα βγουν πιο δυνατοί και αποφασισμένοι, θα κάνουν ακόμα πιο μαζικό, δυνατό και μαχητικό το λαϊκό αντιφασιστικό και αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.
Ο λαός και η νεολαία της χώρας μας πρέπει να καταγγείλουν αποφασιστικά τη σφαγή στην Άγκυρα. Να συμβάλουν στην οικοδόμηση ενός δυνατού αντιιμπεριαλιστικού, αντιφασιστικού, διεθνιστικού και αντιπολεμικού μετώπου των λαών της περιοχής.
Για να σταματήσουν όλες οι ξένες επεμβάσεις που έχουν στόχο το ξαναμοίρασμα των συμφερόντων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων με αναπόφευκτα θύματα τους λαούς που οδηγούνται αναγκαστικά στην προσφυγιά
Για να σταματήσουν οι διευκολύνσεις και η παραχώρηση ελληνικού εδάφους στους νατοϊκούς ιμπεριαλιστές
Για να τσακιστούν οι φασιστικού τύπου κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί και οι μισθοφόροι εκτελεστές των σχεδίων τους τύπου ISIS.
ΚΟΙΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου