Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/11/2015Το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 8:00 πμ έως τις 11:00πμ για τη συμμετοχή συναδέλφων, αλλά και μαθητών, στο συλλαλητήριο που οργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015 στις 11.00 π.μ. στην Πλατ. Ομονοίας.
Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα:

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους συνάδελφους να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Παν – Αναπηρικό συλλαλητήριο που οργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015 στις 11.00 π.μ. στην Πλατ. Ομονοίας.
Τα αιτήματά τους για προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων με αναπηρία, την κοινωνική τους ένταξη, προστασία, την άρση των αδικιών και των προκαταλήψεων, το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την πρόνοια, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι και δικά μας διαχρονικά αιτήματα.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η οικονομική κρίση και τα μνημόνια να ισοπεδώσουν την κοινωνία ξεκινώντας από τους αδύναμους κρίκους της που είναι οι ΑΜΕΑ.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στο Συλλαλητήριο, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (από τις 11.00 έως τις 14.00) ενώ, καλεί τις ΕΛΜΕ να κηρύξουν συμπληρωματικές στάσεις για τη μετάβαση στο συλλαλητήριο.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Καρυώτης Δημήτρης

Η Γραμματέας του Δ.Σ.


Βασιλείου Γιούλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου