Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΘΡΙΑΣΙΟ – ΜΕΓΑΡΙΔΑ – ΕΙΔΥΛΛΙΑ)

Η Γενική Συνέλευση της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αντιμετωπίσει με την κρατική βία τους εξαθλιωμένους ανθρώπους, οικογένειες, γυναίκες και μικρά παιδιά, που ήταν συγκεντρωμένοι στην Ειδομένη.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αυτή την ενέργεια, συνεχίζει την προσαρμογή και ευθυγραμμίζεται με τις κυρίαρχες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στα παλιά και νέα προσφυγικά κύματα των εξαθλιωμένων που φεύγουν απ’ τα πολεμικά μέτωπα.
Μια πολιτική εχθρική στα εκατομμύρια των ανθρώπων που προσπαθούν να αποφύγουν τις συνέπειες των πολέμων που προκάλεσαν και προκαλούν οι επεμβάσεις και οι πολιτικές των ιμπεριαλιστών συμπεριλαμβανομένων και των Ευρωπαίων. Ταυτόχρονα αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη για το λαό μας μιας και εμπλέκει τη χώρα σε πολεμικούς σχεδιασμούς, αποδεχόμενη εξωτερικές παρεμβάσεις.
Η συμφωνία για τη μαζική παρουσία της ΦΡΟΝΤΕΞ στα σύνορα με τη ΠΓΔΜ και στο Αιγαίο, είναι μια ακόμη απόδειξη πως αυτή η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τα βήματα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Οι λαοί δεν πρέπει να περιμένουν τίποτε απ’ αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη καταστροφή τους, Ούτε απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε με τις κυβερνήσεις που συμμορφώνονται μ’ αυτές τις πολιτικές.
Μόνο η γνήσια αλληλεγγύη, τα μαζικά κινήματα αντίστασης μπορούν να αντιπαλέψουν αληθινά την βαρβαρότητα των πολέμων που ξεριζώνουν τους λαούς απ’ τον τόπο τους.
Καλούμε το λαό μας να αντιταχθεί και να αντιδράσει μαζικά στις πολιτικές βίας, ενάντια σε εξαθλιωμένους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου