Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Μαζικοί μόνιμοι Διορισμοί - Kινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας Πέμπτη 23/5/2019


Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490


Ελευσίνα  21/05/2019



Μαζικοί μόνιμοι Διορισμοί – Διορισμός όλων των αναπληρωτών
Όλοι στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας Πέμπτη 23/5,  13.30
Οι μαζικές κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος υποχρέωσαν την κυβέρνηση να εξαγγείλει διορισμούς σε “βάθος τριετίας”, ενώ ξανά «θα υλοποιηθούν» από την επόμενη σχολική χρονιά. Όμως μπορεί οι διορισμοί να είναι για το μέλλον αλλά το νέο σύστημα πρόσληψης με το προσοντολόγιο είναι για τώρα!  Με την χρήση κριτηρίων (επιστημονικά, κοινωνικά κλπ.) η Κυβέρνηση υπονομεύει το πτυχίο, πετσοκόβει την προϋπηρεσία και ανακυκλώνει την ανεργία απολύοντας πολλούς συναδέλφους.
Σύμφωνα με τις επιταγές του ΟΟΣΑ καλλιεργεί φρούδες ελπίδες στους ταλαιπωρημένους από την συνεχή εργασιακή ανασφάλεια αναπληρωτές, πετώντας τους  στην αρένα του αλληλοφαγώματος, της αναμέτρησης προσόντων και του αέναου κυνηγιού εκείνης της επιπλέον επιμόρφωσης, εκείνου του μεταπτυχιακού, εκείνης της μετεκπαίδευσης που θα φέρει τον ένα λίγο πιο πάνω από τον άλλο στους νέους πίνακες της ντροπής. 
Απαιτούμε να σταματήσει ο κατακερματισμός των εργαζόμενων!
Φτάνει πια με το παζάρι ελπίδων! Μόνη προοπτική η υπηρέτηση του δημόσιου δωρεάν σχολείου, η σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους!
Παλεύουμε για:
·           Μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των αναγκών. Την κατάργηση του νόμου 4589/19 για το προσοντολόγιο. Άμεσος διορισμός ΟΛΩΝ των αναπληρωτών.
·           Πλήρη εργασιακά, εκπαιδευτικά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα στους αναπληρωτές. Καμιά απόλυση – κανένας αναπληρωτής χωρίς δουλειά. Δημιουργία οργανικών θέσεων για όλες τις υπάρχουσες ειδικότητες εκπαιδευτικών. Πλήρης εξομοίωση όλων των αδειών σε σχέση με τους μόνιμους εκπαιδευτικούς (κανονικές, αναρρωτικές, μητρότητας, επαπειλούμενης κύησης, φοιτητικές κλπ) με αποδοχές, προσμέτρηση της προϋπηρεσίας και των ενσήμων. Επίδομα ανεργίας για όλους μετά τη λήξη της σύμβασής τους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Καλούμε όλες και όλους σε κινητοποίηση στο Υπουργείο παιδείας
την Πέμπτη 23/05 στις 13:30


Το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Θριάσιο-Μεγαρίδα-Ειδυλλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου