Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΤΑΣΗ για Αναβολή των εργασιών του 19ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ για τις αρχές του Σεπτεμβρίου


Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490


Ελευσίνα  11/06/2019
Αριθ. Πρωτοκόλλου.......

Προς:
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ
Κοινοποίηση:
...........................................................


Θέμα: Πρόταση της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ για Αναβολή των εργασιών του 19ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ για τις αρχές του Σεπτεμβρίου

Το ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Θριάσιο-Μεγαρίδα-Ειδυλλία), λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την  ανακοίνωση για τη διεξαγωγή  των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη, θεωρεί επιβεβλημένη την αναβολή του 19ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ και τον προγραμματισμό του από το ΔΣ της ΟΛΜΕ στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.
Η διεξαγωγή του συνεδρίου (29/6/2019 έως  2/7/2019), λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, θα υπονομεύσει την ανάγκη ουσιαστικής συζήτησης για τα προβλήματα – αιτήματα και την οργάνωση της αγωνιστικής μας δράσης για το επόμενο δίχρονο.
Ο κλάδος μας δεν έχει ανάγκη αυτή την περίοδο μια κοινοβουλευτικού τύπου οξυμένη αντιπαράθεση επικεντρωμένη στις βουλευτικές εκλογές, χωρίς τα δεδομένα της νέας κυβέρνησης, του νέου Υπουργείου Παιδείας  και των προγραμματικών τους δηλώσεων.
Καλούμε το ΔΣ της ΟΛΜΕ να μην επιμείνει στην διεξαγωγή του συνεδρίου αυτή την περίοδο και  να προχωρήσει στην αναβολή του συνεδρίου, ορίζοντας νέες ημερομηνίες στις αρχές Σεπτεμβρίου.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καρυώτης Δημήτρης
Η Γραμματέας του Δ.Σ.

Βασιλείου Γιούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου