Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ


Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς  Ελευσίνα                                                                            Πίνδου και Αθηνάς
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490
Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com                            192 00

Ελευσίνα 05/06/2019


                ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΛΩΝ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ

Όσοι εκπαιδευτικοί μέλη της ΕΛΜΕ επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στα στρατιωτικά πρατηρια, παρακαλούνται να απευθύνουν το αίτημά τους  στην ΕΛΜΕ μέσω του e-mail της ΕΛΜΕ προκειμένου να εκδοθούν οι βεβαιώσεις απ’ την ΕΛΜΕ. Οι βεβαιώσεις θα αποσταλούν στους δικαιούχους με e-mail σε αρχείο PDF.

Επισυνάπτουμε αίτηση για συμπλήρωση απ’ τα ενδιαφερόμενα μέλη και το ενημερωτικό της ΟΛΜΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΟ Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καρυώτης Δημήτρης

Ο.Λ.Μ.Ε.
Ερμού & Κορνάρου 2,
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
email: olme@otenet.gr                                                            Αθήνα, 30/05/2019
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Συναδέλφισσες /συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε, η Ομοσπονδία μας για πρώτη φορά αποφάσισε να διεκδικήσει την είσοδο των καθηγητών στα πρατήρια του στρατού σε όλη την Ελλάδα. Προχώρησε σε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το θέμα αυτό και μετά την θετική ανταπόκριση του αναπλ. Υπουργού Εθν. Άμυνας κ. Παν. Ρήγα αυτό επετεύχθη (στο τέλος του εγγράφου θα βρείτε τη σχετική απόφαση). 
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε από σήμερα να συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα για την έκδοση της κάρτας μέλους για την είσοδο των καθηγητών στα πρατήρια.
Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=12061)  θα επακολουθήσει επαλήθευση των στοιχείων και έλεγχος και θα σταλεί στο email που θα δηλώσετε ο τρόπος εμφάνισης της κάρτας.
Οι κάτοχοι smartphones θα μπορούν να έχουν την κάρτα στο τηλέφωνό τους την οποία θα επιδεικνύουν στην είσοδο των πρατήριων μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα (σας αποστέλλεται στο e-mail που θα καταχωρήσετε σε μορφή jpeg).
Οι μη κάτοχοι smartphones θα μπορούν να εκτυπώνουν την κάρτα και μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα θα μπορούν να εισέρχονται στα πρατήρια (σας αποστέλλεται στο e-mail που θα καταχωρήσετε σε μορφή PDF).
Η ισχύς της κάρτας θα είναι έως 31/12/2019.
            Για να δείτε τα πρατήρια και το ωράριο λειτουργίας παρακαλώ δείτε εδώ:
            Τη βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής σας την προμηθεύεστε από τις ΕΛΜΕ σας.
Για να δείτε τα τηλέφωνα των ΕΛΜΕ δείτε εδώ: http://olme-attik.att.sch.gr/new/wp-content/uploads/2011/09/elme2019site2.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου