Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη κατά του εκπαιδευτικού διευθυντή του ΙΕΚ Καλαμακίου


Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22  Ελευσίνα                   
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - FAX: 2105561490


Ελευσίνα 14/06/2016

ΨΗΦΙΣΜΑ
Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη  κατά του εκπαιδευτικού διευθυντή του ΙΕΚ Καλαμακίου με την μέθοδο του διοικητικού ελέγχου

Η Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΘΡΙΑΣΙΟ-ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ) κρίνει ως απαράδεκτη την  απόπειρα διώξεις από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, κατά του διευθυντή του ΙΕΚ Καλαμακιου, Αργύρη Καραλίδη. Ο εν λόγω εκπαιδευτικός καλείται ουσιαστικά σε ΕΔΕ για «εντοπισμό τυχόν πειθαρχικών αδικημάτων» ενώ τα πορίσματα του Συνηγόρου του Πολίτη, που εξέτασαν δικαιολογημένες καταγγελίες ωρομισθίων εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ (για το ωράριό τους και την αναγνώριση διδακτικής προϋπηρεσίας), επιρρίπτουν ευθέως ευθύνες στη διεύθυνση εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ, για πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους. Απαλλάσσουν δε τον ίδιο για τους χειρισμούς του ως διευθυντού, όσον αφορά τις καταγγελίες των εκπαιδευτικών, όπου μάλιστα είχαν τεθεί στο αρχείο της ανεξάρτητης αρχής.

 Άλλωστε η καταγγέλλουσα ωρομίσθια εκπαιδευτικός, εκφράζει σε πρόσφατη δήλωσή της την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του συναδέλφου διευθυντή του ΙΕΚ – ΟΑΕΔ Καλαμακίου, Αργύρη Καραλίδη και μάλιστα εξάρει την εκπαιδευτική συνεργασία της μαζί του.
Κατόπιν τούτων η επιμονή της διοίκησης για χρέωση των όποιων υπηρεσιακών ευθυνών σε εκπαιδευτικούς, παίρνει πολιτικά χαρακτηριστικά προσπάθειας στοχοποίησης και χειραγώγησης όσων αντιστέκονται στην κατάργηση της δημόσιας ΤΕΕ, με τον κύνδυνο αυτή η διαδικασία να εμπλακεί στις προσεχείς επιλογές στελεχών.
Το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΘΡΙΑΣΙΟ-ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ) απαιτεί να πάψει κάθε δίωξη του διευθυντή του ΙΕΚ Καλαμακίου Αργύρη Καραλίδη και κάθε εκπαιδευτικού, που ενοχοποιούνται με προφορικές ανώνυμες καταγγελίες,  για τους προαναφερόμενους λόγους, από την διεύθυνση εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καρυώτης Δημήτρης
Η Γραμματέας του Δ.Σ.

Βασιλείου Γιούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου